Wij zijn Leanne & Mariëtte (LeMar), twee Amsterdammers van in de 30. In de zomer van 2018 hebben we een nieuwe hobby ontdekt: haken. Naarmate onze vaardigheden van het haken groeiden, groeide ons enthousiasme gigantisch. We vinden het heerlijk om na een dag werken, te ontspannen door een knuffeltje te haken. Het bleek dat niet alleen wij dit erg leuk vinden, maar dat ook anderen onze creaties waarderen.  
We hebben een standaard assortiment met vier vaste dierenvrienden. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Mocht je iets anders willen, dan vinden we het ontzettend leuk om met je mee te denken en op bestelling iets te maken.
Stuur ons een berichtje met wat je zoekt en wij denken graag met je mee.
Sinds een paar maanden zijn wij allebei moeder geworden. Sarah (van Mariëtte) en Max (van Leanne) zijn uiteraard direct ingezet als model voor onze haakcreaties. Volg ons op social media via de knoppen rechtsboven en blijf op de hoogte van nieuwe producten, acties en de groei van onze baby's ;)
IMG-20190531-WA0007.jpg
20201112_140739.jpg
Producten uit de voorraad die voor 12:00uur zijn besteld en betaald worden de volgende werkdag verstuurd*          l          Gratis verzending vanaf €50